AJANVARAUS

VARAA AIKASI KÄTEVÄSTI NETISTÄ TAI SOITTAMALLA!

Voit varata ajan sekä Kalajoelle, että Kokkolaan nettiajanvarauksesta, sähköpostilla tai soittamalla numeroon 044 282 3397Kiireelliset ajanvaraukset teet parhaiten soittamalla

En vastaa puhelimeen ollessani asiakkaan kanssa, mutta soitan sinulle takaisin mahdollisimman pian. 

Vastaanotolle tultaessa

Otathan ensimmäiselle käynnille jalkaterapiaan mukaan ainakin eniten käyttämäsi kengät ja aiemmin mahdollisesti tehdyt tukipohjalliset. Jos kipusi esiintyy juostessa, niin ota mukaan myös juoksukenkäsi tai vastaavasti esim. työkengät, jos kipua ilmenee töissä. Tutkimuskäynnille mukaan on hyvä ottaa myös jotkin joustavat vaatteet, kuten shortsit tai trikoot. 

Ota mukaan myös mahdollisesti oireeseen liittyvät lääkärinlausunnot ja lausunnot kuvantamisista, kuten röntgen- tai magneettikuvista.

Jalkojenhoitoon tultaessa sinun ei tarvitse valmistautua mitenkään erityisesti. Voit pestä halutessasi jalat kotona etukäteen, sillä en tee jalkojen liotusta.

Ajan peruutus

Voit perua aikasi puhelimitse, viestillä tai nettiajanvarauksen kautta. Netissä peruuttaminen onnistuu klikkaamalla "Omat varaukset", jonka jälkeen syötät ajanvaraajan sukunimen ja varausvahvistuksessa saamasti varauskoodin. 

Peruutustapauksissa peruthan aina ajan viimeistään edellisenä päivänä tai sairaustapauksissa kyseisen päivän aamuna. Kotikäyntien varaukset vain soittamalla!