AJANVARAUS

HOX! Kaikki ajat toistaiseksi varattuna ennen lomaani, eli seuraavat vapaat ajat löytyvät heinäkuun puolesta välistä eteenpäin.

Ajanvaraus

Voit varata ajan sekä Kalajoelle, että Kokkolaan nettiajanvarauksesta, sähköpostilla tai soittamalla 044 282 3397. Akuuttien vaivojen, kuten tulehtuneen sisäänkasvavan kynnen ajanvaraukset saat parhaiten soittamalla. Kotikäynnit vain soittamalla!

En vastaa puhelimeen ollessani asiakkaan kanssa, mutta soitan sinulle takaisin mahdollisimman pian. 

Huomaathan, etten tee Kokkolassa jalkojenhoitoja, vaan ainoastaan kuntoutuksellista jalkaterapiaa!

Vastaanotolle tultaessa

Otathan ensimmäiselle käynnille jalkaterapiaan mukaan ainakin eniten käyttämäsi kengät ja aiemmin mahdollisesti tehdyt tukipohjalliset. Jos kipusi esiintyy juostessa, niin ota mukaan myös juoksukenkäsi tai vastaavasti esim. työkengät, jos kipua ilmenee töissä. Tutkimuskäynnille mukaan on hyvä ottaa myös jotkin joustavat vaatteet, kuten shortsit tai trikoot. 

Ota mukaan myös mahdollisesti oireeseen liittyvät lääkärinlausunnot ja lausunnot kuvantamisista, kuten röntgen- tai magneettikuvista.

Jalkojenhoitoon tultaessa sinun ei tarvitse valmistautua mitenkään erityisesti. Voit pestä halutessasi jalat kotona etukäteen, sillä en tee jalkojen liotusta.

Ajan peruutus

Voit perua aikasi puhelimitse, viestillä tai nettiajanvarauksen kautta. Netissä peruuttaminen onnistuu klikkaamalla "Omat varaukset", jonka jälkeen syötät ajanvaraajan sukunimen ja varausvahvistuksessa saamasti varauskoodin. 

Peruutustapauksissa peruthan aina ajan viimeistään edellisenä päivänä. Myöhemmin perutusta tai peruuttamattomasta ajasta veloitan puolet varauksesta hinnaston mukaisesti.


VARAA AIKASI KÄTEVÄSTI NETISTÄ


Kotikäyntien varaukset vain soittamalla!