PALVELUT JA HINNASTO

JALKATERAPIAN PALVELUT


Jalkaterapia

Ensimmäisellä käynnillä tutkitaan asiakkaan pystyasentoa, kävelyä/juoksua, alaraajojen nivelten ja lihasten toiminnot ja linjaukset liikeketjuna. Tehdään yhdessä kuntoutussuunnitelma. Yleensä ohjaan lähes kaikille toiminnallista harjoittelua, sillä tästä on parhaimpaa tieteellistä näyttöä kaikista saatavilla olevista hoitomuodoista.

Alaraajojen hieronta

Hieronnalla pyritään rentouttamaan ja palauttamaan väsyneitä tai jännittyneitä lihaksia. Asiakkaan toiveista riippuen joko keskitytään johonkin tiettyyn ongelmakohtaan tai käydään kokonaisvaltaisesti molemmat alaraajat läpi.

Yksilölliset tukipohjalliset

Yksilöllisten tukipohjallisten pakettiin sisältyy lähtökohtaisesti aina useampi käynti. Ensimmäinen käynti on tarkoitettu tutkimiseen, tukipohjallisten tarpeen arviointiin ja jalkaterien 3D-kuvantamiseen. Toinen käynti on sovituskäynti ja 1-2kk kuluttua on vielä kontrollikäynti. Lue lisää.

Teippaus

Käytän monipuolisesti eri teippauksia tukemaan kuntoutusta. Urheiluteippi ja kinesioteippi ovat jo useimmille tuttuja, mutta lisäksi käytän dynaamista teippiä, joka on vielä hyvin uusi ilmiö Suomessa ja maailmalla.

Mobilisointi

Nivelten mobilisointia käytetään mm. helpottamaan kipuja ja venyttämään nivelkapselia nivelen liikelaajuuden lisäämiseksi. Kyseessä on 15 minuutin aika omalla käynnillään tai tehdään pidemmän hoitokäynnin yhteydessä. Mobilisoinnin hoitojaksosta päätetaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Luennointi

Luennoin kuulijaryhmän haluamasta aiheesta liittyen jalkaterveyteen. Luentoja voivat tilata julkinen terveydenhuolto, järjestöt, työpaikat, urheiluseurat tai kuka vain kenellä on jalkojen terveydestä kiinnostunut kuulijaryhmä. 


JALKOJENHOIDOLLISET PALVELUT


Yksittäinen iho- tai kynsimuutoksen hoito, 30 min

Ajan puitteissa kerkeää tekemään yhden pienen osan jalkojenhoidosta, kuten  terveiden kynsien leikkaus ja siistiminen, yhden tai kahden paksuuntuneen kynnen ohentaminen, yksittäisen känsän tai kovettuman poistaminen tai syylän poisto.

Kynnenoikaisu

Kynnenoikaisuhoito voidaan tehdä usein hyvin kivuliaille ja kuperille sisäänkasvaville kynsille. Käytän kynnenoikaisuun titaanilankaa, jolla on erinomainen taipumus palata takaisin alkuperäiseen suoruuteen ja näin se suoristaa myös kuperaa kynttä. 

Iho- ja kynsimuutosten hoito, 60 min

Hoitoon sisältyy kynsien leikkaaminen ja siistiminen sekä/tai kovettumien ja känsien poisto, sekä rasvaus sinun ihotyypillesi sopivalla rasvalla. Ajan puitteissa myös lyhyt jalkaterien hieronta. Saat tarvittaessa omahoitoon ja oikean kengän valintaan ohjeita ja vinkkejä.

Syylän poisto

Syylä poistetaan ammattilaiskäyttöisellä Verrutop -aineella. Verrutop tuhoaa tehokkaasti syyläkudoksen, eikä vahingoita tervettä ihokudosta. Hoito on tehokas, tarkka ja turvallinen. Syylän koosta ja iästä riippuen vaaditaan yleensä 3-5 hoitokertaa.

Vaativa iho- ja kynsimuutosten hoito, 90 min

Hoidon aikana keretään hoitamaan isommat ongelmat jaloista, kuten kynsisienen sairastuttamat tai paksuuntuneet kynnet ja ihon suuret kovettuma-alueet. Sopii erityisesti diabeetikoille ja reumaatikoille.

Silikoniortoosit

Silikoniortoosi valmistetaan silikonimassasta oikaisemaan esimerkiksi vaivaisenluuta tai suojaamaan kipristyneitä vasaravarpaita känsiltä. Valmistan ortoosin muovailtavasta massasta juuri sinulle, joten siitä tulee aina yksilöllinen.

Hinnasto

Yksittäisen iho- tai kynsimuutoksen hoito 30 min

35€

Iho- ja kynsimuutosten hoito

45-60 min

55€

Vaativa iho- ja kynsimuutosten hoito

75-90 min

70€

Syylän poisto

30 min

40€

Kynnenoikaisu

30-45 min

Hinta yhdelle kynnelle + 15€ toinen kynsi

60€

Kotikäyntilisä

10km säteellä 15€, 20km säteellä 20€. Tästä eteenpäin 1€/km.

10-20€

Jalkaterapia

45-60 min

60€

Yksilölliset tukipohjalliset -paketti

Sisältää 1h ensikäynnin, sovituksen ja kontrollin

210€

Alaraajojen hieronta

30 min, 45 min, 60 min

30-40-50€

Mobilisointi omana käyntinään

~15 min

20€

Silikoniortoosi

+ aika ~ 30 min 35€

10-30€

Luennointi

Ajan kesto sovitusti

Kysy tarjous

Maksuvälineinä käyvät yleisimmät maksukortit (ei American Express), käteinen ja ePassin hyvinvointiosio.

YRITYS! Kiinnostaako teitä pitää huolta työntekijöidenne alaraajojen hyvinvoinnista?

Jopa joka kolmannella työikäisellä on vähintään yksi jalkavaiva. Etenkin raskasta fyysistä työtä tekevät ja pitkiä aikoja jalkojen päällä seisovat työntekijät laittavat alaraajansa koville töissä. Tähän kun yhdistetään kova lattia ja usein myös kovapohjaiset ja jäykät turvakengät, eivät jalat pääse helpolla. Alaraajojen hyvinvointi ja normaali toimintakyky ovat kuitenkin edellytyksiä työkyvylle. Suurimpaan osaan jalkavaivoista voi itse vaikuttaa pitämällä hyvää huolta päivittäisestä jalkaterveydestä omahoidon avulla. Osa vaivoista vaatii kuitenkin alaraajojen ammattilaisten apua, kuten nivel- tai lihaskivut. 

Tarjoankin yrityksille ja järjestöille esimerkiksi luennointipalveluja haluamastanne aiheesta koskien jalkojen hyvinvointia. Voidaan yhdessä myös miettiä muita vaihtoehtoja, kuten tykypäiville alaraajajumppaa tai työkenkäohjausta. Yksittäisissä tapauksissa voidaan myös kartoittaa yksilöllisesti oikeanlaiset kengät tai esimerkiksi tukipohjallisten tai harjoitusohjelman tarve.

Lisäksi teen FootCare Oy:n kanssa yhteistyössä sertifioituja yksilöllisiä tukipohjallisia Sievin turvajalkineisiin. FootCaren valmistamat DGUV sertifioidut tukipohjalliset ovat ainoat, jotka täyttävät turvallisuus- ja laatukriteerit Sievin turvajalkineissa Sievin omien valmispohjallisten lisäksi. Lue yksilöllisistä tukipohjallisista lisää täällä.