PALVELUT JA HINNASTO

Alaraajojen hyvinvointi palvelut

Jalkaterapeuttinen tutkimus

Käynnillä tutkin asiakkaan kivun perusteella pystyasennon, kävelyn, alaraajojen nivelten ja lihasten toiminnot ja linjaukset liikeketjuna. Lisäksi arvioin kenkien sopivuuden, omahoidon tason ja mahdolliset iho- ja kynsimuutokset. Tehdään jalkaterapeuttinen suunnitelma.

Yksilölliset tukipohjalliset

Yksilöllisten tukipohjallisten pakettiin sisältyy lähtökohtaisesti aina useampi käynti. Ensimmäinen käynti on tarkoitettu tutkimiseen, tukipohjallisten tarpeen arviointiin ja jalkaterien 3D-kuvantamiseen. Toinen käynti on sovituskäynti ja 1-2kk kuluttua on vielä kontrollikäynti. Lue lisää.

Alaraajojen hieronta

Hieronnalla pyritään rentouttamaan ja palauttamaan väsyneitä tai jännittyneitä lihaksia. Asiakkaan toiveista riippuen joko keskitytään johonkin tiettyyn ongelmakohtaan tai käydään kokonaisvaltaisesti molemmat alaraajat läpi.

Mobilisointi

Nivelten mobilisointia käytetään mm. helpottamaan kipuja ja venyttämään nivelkapselia liikelaajuuden lisäämiseksi. Kyseessä on 15 minuutin aika omalla käynnillään tai tehdään pidemmän hoitokäynnin yhteydessä.

Teippaus

Käytän monipuolisesti eri teippauksia tukemaan kuntoutusta. Urheiluteippi ja kinesioteippi ovat jo useimmille tuttuja, mutta lisäksi käytän dynaamista teippiä, joka on vielä hyvin uusi ilmiö Suomessa ja myös maailmalla.

Luennointi

Luennoin asiakkaan haluamasta aiheesta liittyen jalkaterveyteen. Luentoja voivat tilata julkinen terveydenhuolto, järjestöt, työpaikat, urheiluseurat tai kuka vain kenellä on jalkojen terveydestä kiinnostunut kuulijaryhmä. 

Jalkojenhoito palvelut


Iho- ja kynsi-muutosten hoito

Hoitoon sisältyy kynsien siistiminen ja pienten kovettumien ja känsien poisto. Ajan puitteissa myös lyhyt jalkaterien hieronta ja rasvaus. Saat myös aina omahoitoon ja oikean kengän valintaan ohjeita ja vinkkejä.

Vaativa iho- ja kynsimuutosten hoito

Hoidon aikana keretään hoitamaan isommat ongelmat jaloista, kuten kynsisienen sairastuttamat kynnet, paksuuntuneet kynnet ja ihon suuret kovettuma-alueet. Sopii erityisesti diabeetikoille ja reumaatikoille. 90 min.

Silikoniortoosit

Silikoniortoosi valmistetaan silikonimassasta oikaisemaan esimerkiksi vaivaisenluuta tai suojaamaan kipristyneitä vasaravarpaita känsiltä. Valmistan ortoosin itse muovailtavasta massasta, joten siitä tulee aina yksilöllinen. 

Kynsiproteesi

Kynsiproteesi tehdään suojaamaan asiakkaan kynsipatjaa vaurioituneen kynnen poistamisen tai irtoamisen jälkeen. Suojaamattomana kynsipatja lähtee kohoamaan ja kuivuu, jolloin kynsi ei enää kasva suoraan tai tarraa kiinni kynsipatjaan.

Kynnenoikaisu

Kynnenoikaisuhoito voidaan tehdä useinkin hyvin kivuliaille sisäänkasvaneille kynsille. Käytän kynnenoikaisuun titaanilankaa, jolla on erinomainen taipumus palata takaisin alkuperäiseen muotoonsa. 

Hinnasto


Iho- ja kynsimuutosten hoito

Ajan kesto 60 min

55€

Vaativa iho- ja kynsimuutosten hoito

Ajan kesto 90 min

70€

Kynsiproteesi

Ajan kesto 60 min

65€

Kynnenoikaisu

Ajan kesto 60 min, hinta yhdelle kynnelle

55€

Silikoniortoosi

Ajan kesto 30-60 min

45-75€

Luennointi

Ajan kesto sovitusti

Alkaen 130€

Jalkaterapeuttinen tutkimus

Ajan kesto 60 min

60€

Yksilölliset tukipohjalliset -paketti

Ajan kesto 60 min + sovitus + kontrolli

210€

Alaraajojen hieronta

Ajan kesto joko 30 min, 45 min tai 60 min

30-50€

Mobilisointi

Ajan kesto 15 min, 

20€

Teippaus

Ajan kesto 15 min

15€

Kotikäyntilisä

Hinta riippuu sijainnista

15-30€