PALVELUT JA HINNASTO

Jalkaterapian palvelut


Jalkaterapia

Ensimmäisellä käynnillä tutkitaan asiakkaan kivun perusteella pystyasennon, kävelyn, alaraajojen nivelten ja lihasten toiminnot ja linjaukset liikeketjuna. Tehdään jalkaterapeuttinen suunnitelma ja toteutetaan se. Yleensä ohjaan kaikille toiminnallista harjoittelua, sillä oikean tyyppisellä liikkeellä saa paljon aikaan.

Yksilölliset tukipohjalliset

Yksilöllisten tukipohjallisten pakettiin sisältyy lähtökohtaisesti aina useampi käynti. Ensimmäinen käynti on tarkoitettu tutkimiseen, tukipohjallisten tarpeen arviointiin ja jalkaterien 3D-kuvantamiseen. Toinen käynti on sovituskäynti ja 1-2kk kuluttua on vielä kontrollikäynti. Lue lisää.

Alaraajojen hieronta

Hieronnalla pyritään rentouttamaan ja palauttamaan väsyneitä tai jännittyneitä lihaksia. Asiakkaan toiveista riippuen joko keskitytään johonkin tiettyyn ongelmakohtaan tai käydään kokonaisvaltaisesti molemmat alaraajat läpi.

Mobilisointi

Nivelten mobilisointia käytetään mm. helpottamaan kipuja ja venyttämään nivelkapselia liikelaajuuden lisäämiseksi. Kyseessä on 15 minuutin aika omalla käynnillään tai tehdään pidemmän hoitokäynnin yhteydessä.

Teippaus

Käytän monipuolisesti eri teippauksia tukemaan kuntoutusta. Urheiluteippi ja kinesioteippi ovat jo useimmille tuttuja, mutta lisäksi käytän dynaamista teippiä, joka on vielä hyvin uusi ilmiö Suomessa ja maailmalla.

Luennointi

Luennoin kuulijaryhmän haluamasta aiheesta liittyen jalkaterveyteen. Luentoja voivat tilata julkinen terveydenhuolto, järjestöt, työpaikat, urheiluseurat tai kuka vain kenellä on jalkojen terveydestä kiinnostunut kuulijaryhmä. 

Jalkojenhoidolliset palvelut


Iho- ja kynsi-muutosten hoito

Hoitoon sisältyy kynsien siistiminen ja pienten kovettumien ja känsien poisto. Ajan puitteissa myös lyhyt jalkaterien hieronta ja rasvaus. Saat myös aina omahoitoon ja oikean kengän valintaan ohjeita ja vinkkejä.

Vaativa iho- ja kynsimuutosten hoito

Hoidon aikana keretään hoitamaan isommat ongelmat jaloista, kuten kynsisienen sairastuttamat kynnet, paksuuntuneet kynnet ja ihon suuret kovettuma-alueet. Sopii erityisesti diabeetikoille ja reumaatikoille.

Silikoniortoosit

Silikoniortoosi valmistetaan silikonimassasta oikaisemaan esimerkiksi vaivaisenluuta tai suojaamaan kipristyneitä vasaravarpaita känsiltä. Valmistan ortoosin itse muovailtavasta massasta, joten siitä tulee aina yksilöllinen. 

Kynsiproteesi

Kynsiproteesi tehdään suojaamaan asiakkaan kynsipatjaa vaurioituneen kynnen poistamisen tai irtoamisen jälkeen. Suojaamattomana kynsipatja lähtee kohoamaan ja kuivuu, jolloin kynsi ei enää kasva suoraan tai tarraa kiinni kynsipatjaan.

Kynnenoikaisu

Kynnenoikaisuhoito voidaan tehdä useinkin hyvin kivuliaille sisäänkasvaneille kynsille. Käytän kynnenoikaisuun titaanilankaa, jolla on erinomainen taipumus palata takaisin alkuperäiseen muotoonsa. 

Syylän poisto

Syylä poistetaan ammattilaiskäyttöön tarkoitetulla Verrutop -aineella. Vaikuttavien aineiden yhdistelmä tuhoaa syyläkudoksen, eikä vahingoita tervettä ihokudosta. Hoito on tehokas, tarkka ja turvallinen. Syylän koosta ja iästä riippuen vaaditaan 3-5 hoitokertaa.

Hinnasto


Iho- ja kynsimuutosten hoito

Ajan kesto 60 min

55€

Vaativa iho- ja kynsimuutosten hoito

Ajan kesto 90 min

70€

Syylän poisto

Ajan kesto 30 min

40€

Kynnenoikaisu

Ajan kesto 60 min, hinta yhdelle kynnelle

55€

Silikoniortoosi

Ajan kesto 30-60 min

45-75€

Kotikäyntilisä

Hinta riippuu sijainnista

15-30€

Jalkaterapeuttinen tutkimus

Ajan kesto 60 min

60€

Yksilölliset tukipohjalliset -paketti

Ajan kesto 60 min + sovitus + kontrolli

210€

Alaraajojen hieronta

Ajan kesto joko 30 min, 45 min tai 60 min

30-50€

Mobilisointi

Ajan kesto 15 min, 

20€

Luennointi

Ajan kesto sovitusti

Kysy tarjous