PALVELUT JA HINNASTO

JALKATERAPIAN PALVELUT


Jalkaterapia

Ensimmäisellä käynnillä tutkitaan asiakkaan kivun perusteella pystyasennon, kävelyn, alaraajojen nivelten ja lihasten toiminnot ja linjaukset liikeketjuna. Tehdään jalkaterapeuttinen suunnitelma. Yleensä ohjaan kaikille toiminnallista harjoittelua, sillä liikkeellä saa paljon aikaan.

Alaraajojen hieronta

Hieronnalla pyritään rentouttamaan ja palauttamaan väsyneitä tai jännittyneitä lihaksia. Asiakkaan toiveista riippuen joko keskitytään johonkin tiettyyn ongelmakohtaan tai käydään kokonaisvaltaisesti molemmat alaraajat läpi.

Yksilölliset tukipohjalliset

Yksilöllisten tukipohjallisten pakettiin sisältyy lähtökohtaisesti aina useampi käynti. Ensimmäinen käynti on tarkoitettu tutkimiseen, tukipohjallisten tarpeen arviointiin ja jalkaterien 3D-kuvantamiseen. Toinen käynti on sovituskäynti ja 1-2kk kuluttua on vielä kontrollikäynti. Lue lisää.

Teippaus

Käytän monipuolisesti eri teippauksia tukemaan kuntoutusta. Urheiluteippi ja kinesioteippi ovat jo useimmille tuttuja, mutta lisäksi käytän dynaamista teippiä, joka on vielä hyvin uusi ilmiö Suomessa ja maailmalla.

Mobilisointi

Nivelten mobilisointia käytetään mm. helpottamaan kipuja ja venyttämään nivelkapselia nivelen liikelaajuuden lisäämiseksi. Kyseessä on 15 minuutin aika omalla käynnillään tai tehdään pidemmän hoitokäynnin yhteydessä. Mobilisoinnin hoitojaksosta päätetaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Luennointi

Luennoin kuulijaryhmän haluamasta aiheesta liittyen jalkaterveyteen. Luentoja voivat tilata julkinen terveydenhuolto, järjestöt, työpaikat, urheiluseurat tai kuka vain kenellä on jalkojen terveydestä kiinnostunut kuulijaryhmä. 


JALKOJENHOIDOLLISET PALVELUT


Iho- ja kynsimuutosten hoito

Hoitoon sisältyy kynsien leikkaaminen ja siistiminen sekä pienten kovettumien ja känsien poisto. Ajan puitteissa myös lyhyt jalkaterien hieronta ja rasvaus. Saat myös omahoitoon ja oikean kengän valintaan ohjeita ja vinkkejä.

Kynnenoikaisu

Kynnenoikaisuhoito voidaan tehdä usein hyvin kivuliaille ja kuperille sisäänkasvaville kynsille. Käytän kynnenoikaisuun titaanilankaa, jolla on erinomainen taipumus palata takaisin alkuperäiseen suoruuteen ja näin se suoristaa myös kuperaa kynttä. 

Vaativa iho- ja kynsimuutosten hoito

Hoidon aikana keretään hoitamaan isommat ongelmat jaloista, kuten kynsisienen sairastuttamat tai paksuuntuneet kynnet ja ihon suuret kovettuma-alueet. Sopii erityisesti diabeetikoille ja reumaatikoille.

Syylän poisto

Syylä poistetaan ammattilaiskäyttöisellä Verrutop -aineella. Verrutop tuhoaa tehokkaasti syyläkudoksen, eikä vahingoita tervettä ihokudosta. Hoito on tehokas, tarkka ja turvallinen. Syylän koosta ja iästä riippuen vaaditaan yleensä 3-5 hoitokertaa.

Silikoniortoosit

Silikoniortoosi valmistetaan silikonimassasta oikaisemaan esimerkiksi vaivaisenluuta tai suojaamaan kipristyneitä vasaravarpaita känsiltä. Valmistan ortoosin itse muovailtavasta massasta, joten siitä tulee aina yksilöllinen. 

Hinnasto


Iho- ja kynsimuutosten hoito

Ajan kesto 45-60 min

55€

Vaativa iho- ja kynsimuutosten hoito

Ajan kesto 90 min

70€

Syylän poisto

Ajan kesto 30 min

40€

Kynnenoikaisu

Ajan kesto 45 min, hinta yhdelle kynnelle + 15€ toinen kynsi

60€

Silikoniortoosi

+ aika 30 min 30€

10-30€

Kotikäyntilisä

10km säteellä 10€, 20km säteellä 20€. Pidemmät matkat sovitusti.

10-20€

Jalkaterapia

Ajan kesto 45-60 min

60€

Yksilölliset tukipohjalliset -paketti

Sisältää ensikäynnin, sovituksen ja kontrollin

210€

Alaraajojen hieronta

Ajan kesto joko 30 min, 45 min tai 60 min

30-40-50€

Mobilisointi

Ajan kesto 15 min

20€

Luennointi

Ajan kesto sovitusti

Kysy tarjous

Maksuvälineinä käyvät yleisimmät maksukortit, käteinen ja ePassi.